CONDICIONS GENERALS DE VENTA I CANCEL.LACIÓ / DEVOLUCIONS


En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya, li informem que la pàgina Web www.lafilladelnuvol.com és propietat de MARIA MERITXELL NOGUÉS COLL., amb domicili en C / Amargura 26 bjs CP: 43201- Reus – Tarragona amb N.I.F. 39888938S.

Per a qualsevol consulta, contacti’ns en el mail xell@lafilladelnuvol.com, o bé al telèfon +34 654 33 17 61.


Les comandes de compra electrònica que vostè realitzi mitjançant el nostre formulari de comanda, degudament omplert i enviat a la nostra web, es regiran per aquestes condicions de contractació. El fet de formalitzar una comanda comporta l’acceptació, per part del client, d’aquestes condicions de contractació. Les condicions esmentades, constitueixen l’acord entre les parts i s’apliquen mentre dura la posada en línia dels serveis oferts en la web. L’haver omplert i enviat l’ordre de compra, expressa la seva acceptació de totes i cadascuna de les condicions generals, sense cap excepció o reserva.

El client serà responsable de la veracitat de les dades personals subministrades per a la tramitació de la seva comanda.


PROCEDIMENT DE COMPRA

Comanda

La sol•licitud d’una comanda es du a terme afegint a la seva cistella de compra els diferents productes escollits, amb la finalitat de realitzar la seva compra a través d’Internet.

Les comandes són servides des de la nostra botiga a l’adreça que ens indiqui al formulari.

Una vegada hagi escollit els productes que desitja comprar, pot visualitzar la seva comanda al carretó de la compra. El client podrà realitzar un seguiment de la seva llista de compra, com també modificar la quantitat d’articles demanats o eliminar els escollits. El client podrà veure, en tot moment, els preus desglossats dels articles i quin serà l’import total de la seva comanda.

Una vegada escollides les despeses d’enviament corresponents, si no ho ha fet anteriorment, haurà de registrar-se seguint les instruccions indicades a la pàgina web. Una vegada omplertes les dades necessàries, podrà passar al procés de pagament.

L’acceptació de la comanda per part del client implica l’acceptació total i sencera dels preus, de la descripció dels productes que estiguin a disposició i de les condicions generals de venda.

“La filla del Núvol” tramitarà les comandes rebudes únicament en el límit de les existències disponibles. Si no hi ha disponibilitat, s’informarà el client tan aviat com sigui possible.

 

PREU I FORMA DE PAGAMENT

El preu dels productes serà l’indicat en la web. Els preus dels productes que apareixen a les diverses seccions de la web inclouen els impostos, però no les despeses de d’enviament.

El pagament es realitzarà introduint les seves dades de targeta de crèdit a través Servired/Redsys o mitjançant transferencia bancaria.

La comanda serà abonada abans de la tramesa del producte.


ENVIAMENT I DEVOLUCIONS

“La filla del Núvol” realitza enviaments a tota la Península, Balears, Canàries i la resta del món. Les despeses  i el termini varien en funció del destí.

Aquests es realitzaran en dies laborables ( ni dissabtes, ni diumenges ni festius) i sempre havent comprovat el pagament.

Una vegada hagi sortit el paquet, rebràs un e-mail automàtic amb l’enllaç per poder fer el seguiment de la teva comanda online.

Abans de finalitzar la comanda has de comprovar que totes les teves dades son correctes, un error en aquestes dades podria provocar despeses addicionals.

Els següents destins es faran mitjançant MRW e-commerce:

  • Península i Andorra : 5€
  • Illes Balears: 7€.

A les Canàries, i la resta del món amb Correus Paq Internacional Light:

  • Illes Canàries: 10€
  • Comunitat Europea: 15€
  • Resta del mon: 20€


El comprador es farà càrrec de les despeses de devolució, a no ser que el producte sigui defectuós o no correspongui a la comanda.

No s’acceptaran devolucions de productes fets malbé durant el transport.

El procés de canvi s’ha d’iniciar en els 15 dies laborables posteriors a la recepció de la comanda. En aquest cas, se li oferirà un article del mateix valor, i en cas que no resultés possible, se li farà un val per bescanviar pel mateix import. Les despeses d’enviament per canvi anirien a càrrec del client per l’empresa de transport de la seva preferència amb ports pagats. Els canvis per tara o defecte no tenen cap cost per al client.

* L’article a retornar ha d’estar embalat a la seva bossa original, amb la seva etiqueta i no ha d’haver estat usat.