• foto xell 2000

  INICIS

  Començo a treballar al Núvol, ubicat al carrer Llovera de Reus, un lloc màgic i ple d’encant que esdevé la meva primera escola. Gràcies als meus pares emprenc una època molt especial de la meva vida i que recordo amb molt d’agraïment.

 • primeres creacions

  TARDES AMB LA LILY

  Durant els 2 propers anys estaré fent al centre cívic Llevant de Reus, un curs de costura i descobriré la meva gran passió, convertint-ho amb la meva afició, gràcies a la Lily,una gran dona i un pou de sabiduría!

 • LES MEVES PRIMERES CREACIONS

  La creativitat, la imaginació i l’energia de la joventut hem porta a començar a crear ,bolsos,agulles de pit i samarretes customitzades, però sobretot recordo amb especial admiració les Purpurines, unes nines molt especials que foren l’inici del que encara no ha acabat!

 • NEIX LA FRIDA

  Un dels moments més importants de la meva vida; la Frida neix per obrir-me els ulls en moltes coses, una d’elles formar part de la meva font d’inspiració. Començo a crear per a nens sense saber que serà el meu camí fins ara...

 • REINVENTAR-SE

  Tancament per jubilació de la meva estimadíssima botiga. Ara toca reinventar-se com sigui i aquell mateix any entro al col·lectiu d’artesans de Reus , la fira de nadal esdevé la més antiga que tinc al calendari!

 • botiga

  TALLER BOTIGA

  Obro al carrer Amargura un espai per a crear i atendre a la gent, ho combino amb classes de patronatge a l’escola de moda de la Olivia Garzón, necessito aprendre a dur a terme les meves idees!

 • PLURIOCUPADA

  Durant 2 anys treballo a la barra d’un bar els caps de setmana i es allí on conec el meu company d’aventures, pare del meu segon fill i soci actual d’aquest petit gran projecte. El JOA serà qui m’animarà a fer el que realment m’agrada, cosir, dissenyar i crear! A partir d’ara em dedicaré exclusivament allò que més m’entusiasma!

 • NEIX EL TIAN

  El Tian neix a l’octubre del 2014, amb ell s’obre una etapa de felicitat, amor i ganes de viure! Li tocarà ser aventurer i parar poc a casa, ens acompanya per arreu a fer fires, muntar, desmuntar i arribar tard a casa. Gràcies a ell començo a fer coses per a nens.

 • CANVI DE XIP

  Veient que a la gent li agrada molt el que fem i ens demana on ens pot trobar durant tot l’any, decidim fer un pas mes en la nostra evolució i projectem la manera de poder oferir el mateix producte que fins ara a tothom!

 • OBERTURA DE LA WEB

  Amb molta il·lusió, ganes i empenta obrim la web i amb ella una porta al món! Esperem que us agradi tant com a nosaltres o mes!